Kerstbomen!

"Mensen omschrijven mij als energiek, verbindend en creatief. Ik streef ernaar om iedereen een thuis te geven bij mij in de stal. Samen met de klant op zoek naar het perfecte boeket of de juiste bloemen. Verder vind ik het leuk om in gesprek te gaan. Er zitten zoveel mooie verhalen in mensen!"

Bloemenvrouwtje Thera van der Veen

De Bloemenstal

Oprichtster en eigenaresse Thera richtte het bedrijf op in 1996. Het was haar droom om een bloemenstal te creëren waar de klanten zicht thuis voelen. Iedere dag werkt zij vanuit haar passies: Bloemen en Mensen. De uiting en de sfeer van deze passies proef je onmiddellijk als je de bloemenstal bezoekt: de prachtige bloemen, de bijzondere planten, de mooie vazen en de wisselende levensspreuken op het bord…. mensen komen in verbinding bij Terra Tera!



Aan de Havenstraat gevestigd onderweg naar en uit de stad, aan de kop van de oude Haven. Afgelopen jaar vierde de stal haar 65ste verjaardag en is daarmee een begrip in Hilversum en omgeving. Ideaal te bereiken, ook voor mensen die met de auto komen. Voor de stal is er altijd parkeergelegenheid. Let op dat je wel even een klein centje in de automaat gooit…

Trouwboeket

Gaat u trouwen? Gefeliciteerd, ik creëer samen met u het perfecte trouwboeket. Naast mijn dagelijkse aanbod van prachtige bloemen en planten werk ik ook voor speciale gelegenheden.

 

Rouwboeket

Op maat gemaakt rouwboeket Hilversum

Verder ben ik gespecialiseerd in het maken van rouwboeketten. Bij de rouwboeketten zorg ik ervoor dat het boeket precies past bij de persoon waar u afscheid van neemt.

Rouwboeket

 

Gelegenheidsboeket

Tijdens de verschillende feestdagen creëer ik mooie gelegenheidsboeketten. 

 

Pretboeket

En wekelijks maak ik mijn speciale 'knipoog'-boeketje , om iemand in uw omgeving even in het zonnetje te zetten! Uw wens staat voor mij centraal…..maar ik vind het ook leuk om u te verrassen of te inspireren.

 

Maak je website met Websitemachine.nl